Featured

Hvem er vi

Vi spiller til alle typer fester, for alle aldersgrupper, både i ind- og udland. 
    
  Black & White Mobildiskotek har spillet til alverdens fester siden starten i 1985. Diskoteket ejet af Christian D. Jensen, der har stor erfaring inden for den danske    mobil- og clubscene. Han har gennem mange år spillet for professionelle bookingbureauer, og på adskillige stationære club scener i Danmark. Med de mange     års erfaring ved Christian, hvad der skal til for at skabe en god stemning. 
Har du lyst til at høre nærmere, så giv os et kald eller kontakt os gennem knappen nedenfor.

DJ

Christian

Christian, CJ, har mere end 20 års erfaring som Dj. Han har blandt andet spillet fast på Diskotek Absalon på strøget i København og som afløser på Diskotek Hyttefadet i Gl. Skagen. Desuden har han i en længere periode spillet landet tyndt for Europaz Agency, som er et landsdækkende booking-bureau for DJ’s. Det er sjældent du ser en så komplet pladesamling som CJ’s.

DJ

Morten

Morten har været som DJ gennem snart 30 år, har spillet landet tyndt på div. diskoteker som bl.a. Dansetten og Woodstock i København, og er nok blandt de mest rutinerede DJ´s hos Black&White. Hans foretrukne spillejob er bryllupper, 40 til 70 års fødselsdage og firmafester, hvor gæsterne gerne vil have en blanding af nutidens top-40, glad pop og rock musik fra 80´erne til 00´erne, disko fra 70´erne og evt. lidt 60´er musik.

DJ

Emil

Spiller energifyldt musik, der kommer ordentligt ud til gæsterne. Emil er en meget alsidig DJ, og går specielt op i mixning af de forskellige club genre. Emil producerer egen musik, hvor flere numre er blevet udgivet under navnet “Ed”, ligesom han har optrådt med “Rope of Dope”. Med Emil kan du flytte club scenen ind til din egen fest, hvis du ønsker det. Emil er meget brugt på div. klubber i København, men har muligvis et hul i kalenderen til din fest.

Sikker handel

I også sikre på at vi holder hvad vi lover, for vi fremsender altid en skriftlig kontrakt, der indeholder det, vi har aftalt, og som er bindende for begge parter. Kontrakten er godkendt af arbejdsdirektoratet.

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.