Featured

Bryllup

For mange mennesker er et bryllup en af livets største begivenheder. Derfor er det vigtigt, at alle detaljer er i orden. Black & White mobildiskotek har stor erfaring fra bryllupper – faktisk er de fleste af vores jobs i perioden april til september bryllupper. Vi ved, hvad der skal spilles for at få alle gæsterne på dansegulvet, og vi kan mixe musikken, så alle generationer får noget, der passer til deres smag.

Rent praktisk møder mobildiskoteket som regel op før festen starter, så anlægget er på plads, inden gæsterne sætter sig til bords. Vi tilbyder at spille dæmpet dinnermusik under middagen, og har altid brudevalsen med i tasken. Efter middagen skruer vi op for musikken, og spiller de bedste hits fra de sidste 5 årtier og frem til i dag. Vi har altid et stort udvalg af numre med i tasken, så gæsterne har mulighed for at få opfyldt deres musikønsker.

Som brudepar er I også sikre på at vi holder hvad vi lover, for vi fremsender altid en skriftlig kontrakt, der indeholder det, vi har aftalt, og som er bindende for begge parter. Kontrakten er godkendt af arbejdsdirektoratet.

Sikker handel

Når du laver en aftale med Black & White Mobildiskotek, så skriver vi udfærdiger vi en skriftlig aftale f.eks. på mail, hvor de aftalte detaljer fremgår. Det er og skal være trygt og sikkert at lave en aftale med Black & White Mobildiskotek.

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.