Læs også om vores unge Djs her »

Christian (CJ)

Christian, CJ, har mere end 20 års erfaring som Dj. Han har blandt andet spillet fast på Diskotek Absalon på strøget i København og som afløser på Diskotek Hyttefadet i Gl. Skagen. Desuden har han i en længere periode spillet landet tyndt for Europaz Agency, som er et landsdækkende booking-bureau for DJ's. Det er sjældent du ser en så komplet pladesamling som CJ's.

André (Rejax)

Musikmæssig kan man ikke sætte André, Rejax, i en speciel kategori. Han spiller den musik, som folk rykker på, og sniger samtidig spændende nye ting ind i et lækkert flow af festmusik. Han er kendt for at lave de vildeste mix kombineret med en god gang krydderi scratch og fintfølende musisk sans, samtidig med et kæmpe smil og et glimt i øjet.

Jonas B

Jonas har sin styrke som dj i kraft af sin alsidighed, mix evner og altid gode humør. Han har på trods af sin unge alder god føling med at skabe en fest, underordnet omaldersmålgruppen er 18 eller 50. Han er udrustet til tænderne med de gode gamle klassikere fra de sidste 5 årtier, mens han samtidig løbende holder sig opdateret med det nyeste musik i kraft af hans engagement på forskellige københavnske diskoteker og barer.

DJ Morten

Morten har været som DJ gennem snart 30 år, har spillet landet tyndt på div. diskoteker som bl.a. Dansetten og Woodstock i København, og er nok blandt de mest rutinerede DJ´s hos Black&White. Hans foretrukne spillejob er bryllupper, 40 til 70 års fødselsdage og firmafester, hvor gæsterne gerne vil have en blanding af nutidens top-40, glad pop og rock musik fra 80´erne til 00´erne, disko fra 70´erne og evt. lidt 60´er musik.

Hvorfor vælge os....

Det er ikke lige meget, hvilket mobildiskotek, du vælger til din fest.

Black & White mobildiskotek har erfaringen, og ved, hvad der skal til for, at gøre din fest til en god fest.

Den musik, vi spiller, er til-passet til lejligheden og ikke mindst til gæsterne.