For mange mennesker er et bryllup en af livets største begivenheder. Derfor er det vigtigt, at alle detaljer er i orden. Black & White mobildiskotek har stor erfaring fra bryllupper - faktisk er de fleste af vores jobs i perioden april til september bryllupper. Vi ved, hvad der skal spilles for at få alle gæsterne på dansegulvet, og vi kan mixe musikken, så alle generationer får noget, der passer til deres smag.


Standard opstilling til bryllup

Rent praktisk møder mobildiskoteket som regel op før festen starter, så anlægget er på plads, inden gæsterne sætter sig til bords. Vi tilbyder at spille dæmpet dinnermusik under middagen, og har altid brudevalsen med i tasken. Efter middagen skruer vi op for musikken, og spiller de bedste hits fra 60'erne, 70'erne, 80'erne, 90'erne og frem til i dag. Vi har altid et stort udvalg af numre med i tasken, så gæsterne har mulighed for at få opfyldt deres musikønsker.


Som brudepar er I også sikre på at vi holder hvad vi lover, for vi fremsender altid en skriftlig kontrakt, der indeholder det, vi har aftalt, og som er bindende for begge parter. Kontrakten er godkendt af arbejdsdirektoratet.

Bryllup's Klassikere

Brudevalsen
Dancing Queen
Love Me Tender
Kald det kærlighed
Fly on the Wings of Love
Kærligheden brænder
Let's Stay Together
Ain't No Mountain High Enough
Tænker altid på dig
Can't Get Enough of Your Love Baby
Pretty Woman
Could You Be Loved
Edge of Heaven
Giv mig hvad du har
Long Train Runnin'
September
Blue Suede Shoes
Fly Me to the Moon
Don't Let the Sun Go Down
The Power of Love
Ladies Night

Og mange flere.....